Behang afstomen

Voorafgaand aan het opnieuw behangen, verven of stucen van wanden, dient vaak eerst het oude behang verwijdert te worden. Ook bij het verlaten van een woning waarbij de woning in de oude staat opgeleverd dient te worden, kan het voorkomen dat het verwijderen van het behang valt onder de verantwoordelijkheid van de huurder.

Behang verwijderen is vaak lastig en tijdrovend werk. Vooral speciale behangsoorten als vinylbehang en glasvezelbehang zijn lastiger te verwijderen dan andere behangsoorten. Onze vakspecialisten zijn deskundig in het verwijderen van alle voorkomende soorten behang en beschikken over het juiste gereedschap om uw muren schoon op te leveren.

Z

Afstomen van het behang

Deskundige verwijdering met behulp van krachtige stomers.

Z

Opvullen van gaatjes in muren

Schroef- en spijkergaten vullen.

Z

Milieuvriendelijke afvoer

Het behangafval wordt afgevoerd naar een afvalscheidingsstation.

Z

Helder gespecificeerde offerte

Werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na goedkeuring van een vooraf overeengekomen prijsstelling.

Behang verwijderen is vaak lastig en tijdrovend werk.

 

Onze vakspecialisten verwijderen alle voorkomende soorten behang.

Behang afstomen, Behang verwijderen, Woning Service Nederland
Behang afstomen, Behang verwijderen, Woning Service Nederland
Behang afstomen, Behang verwijderen, Woning Service Nederland

Herstelwerkzaamheden

In bepaalde situaties is het risico aanwezig dat de onderliggende gipswand beschadigd raakt. De hechting tussen het behang en de papieren bovenlaag van de gipsplaat is dan sterker dan de hechting van het papier op de gipsplaat. Denk bijvoorbeeld aan (overschilderd) glasvezelbehang waarbij de lijm zo sterk plakt dat bij het lostrekken van het behang stukken pleisterwerk loslaten.

Afhankelijk van de situatie kan ervoor gekozen worden om het behang niet te verwijderen, maar de wand egaal te plamuren zodat uw muur optimaal gereed is voor een nieuwe verf- of behanglaag.

Indien de gipswand dermate beschadigd is dat vullen of plamuren geen uitkomst biedt, kunnen onze vakspecialisten ook nieuwe gipsplaten plaatsen. De wanden worden na het plaatsen ge√ęgaliseerd en behangklaar opgeleverd.

WoningService.nl kan in overleg met u een plan van aanpak bepalen en vrijblijvend een offerte opstellen voor het meerwerk, bestaande uit het benodigde materiaal en de herstelwerkzaamheden.

“Bij herstelwerkzaamheden worden wanden behangklaar opgeleverd”

 

Dit betekent dat u na de restauratie de wand direct kunt behangen, schilderen of stucken.