Over ons

WoningService.nl is een een jong en dynamisch bedrijf met ambitie.
Vanuit onze vestiging in Lelystad leveren wij diensten aan zowel bedrijven als consumenten in Flevoland en omgeving. Hoewel wij een jong bedrijf zijn, kunnen wij bouwen op jarenlange gezamenlijke vakervaring.

Om een kwalitatief hoog en breed dienstenpakket aan te kunnen bieden, versterken wij ons team door intensieve samenwerking met zelfstandige professionals uit een warm netwerk. Dit totaalpakket van diensten bieden wij aan onder de herkenbaarheid van één bedrijfsnaam.

Als klant hoeft u niet langer zelf te zoeken en met verschillende bedrijven over prijzen te onderhandelen. Wij leveren de benodigde vakspecialisten en coördineren de werkzaamheden voor u. Zo hebt u met ons voor alles één transparant en betrouwbaar aanspreekpunt. Voor u heldere communicatie. Voor ons de gewoonste zaak!

Wij leveren vakspecialisten en coördineren alle werkzaamheden

De klant staat centraal en heeft één aanspreekpunt.

Waarom WoningService.nl?

Onze visie en focus is gericht op hoge kwaliteit van dienstverlening tegen eerlijke tarieven.
Kwaliteit en vakspecialisme staan centraal bij de opdrachten die wij uitvoeren en vormen het fundament van onze werkwijze.

R

Ervaren en betrouwbaar

Vakwerk dient door deskundige vakspecialisten uitgevoerd te worden. Onze specialisten komen uit een warm netwerk, staan voor deskundige uitvoering van werkzaamheden en hebben een bijzondere passie voor hun vak.

R

Helder gespecificeerde prijzen

Werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na goedkeuring van een vooraf overeengekomen prijsstelling.
Wij staan voor duidelijkheid en voorkomen graag onverwachte verrassingen achteraf.

R

Kwaliteitsgarantie

Ons streven is dat u als klant tevreden bent! Hoge kwaliteit van diensten is vanzelfsprekend belangrijk voor ons. Als het werk niet naar behoren is uitgevoerd, komen we daar samen uit en worden eventuele gebreken kosteloos verholpen.