=

Woning leeg opleveren

Heeft u een woning die leeg opgeleverd moet worden? WoningService.nl is een betrouwbare en discrete partner en biedt een totaaloplossing voor het afvoeren van de inboedel en het bezemschoon opleveren van de woning.

=

Geen selectieve keuzes

Wij staan volgens afspraak garant voor afvoer van de volledige inboedel en maken op geen enkele wijze selectieve keuzes m.b.t. meubelstukken. Er worden geen zaken achtergelaten in de woning of op de openbare weg.

=

Bezemschone oplevering

Als alle werkzaamheden zijn afgerond leveren wij de woning bezemschoon op.
Dit betekent dat de woning klaar is voor de eindinspectie van bijvoorbeeld een woningbouwvereniging of nieuwe bewoners.

Woning ontruimen

Er zijn veel redenen te bedenken waardoor u onverwachts een woning dient te ontruimen en bezemschoon moet opleveren voor de volgende bewoners. Vaak is de aanleiding samenwoning, echtscheiding, een faillissement, verhuizen naar een verpleeghuis of het overlijden van een familielid.

In deze situatie dient in korte tijd veel geregeld te worden. Het moeten ontruimen van een woning komt vrijwel nooit op een gelegen moment.
Wij begrijpen dat heel goed en bieden een totaaloplossing voor een bezemschone oplevering.

WoningService.nl kan u ontzorgen door de inboedelontruiming uit handen te nemen. Wij werken met gedreven vakspecialisten en streven naar een zo goed mogelijke service waarbij heldere communicatie en het bieden van hoge kwaliteit voorop staan.

Z

Afstomen van het behang

Deskundige verwijdering met behulp van krachtige stomers.

Z

Verwijderen van vloerbedekking

Verwijderen van vloerbedekking zoals tapijt, parket, laminaat etc.

Z

Afvoeren van inboedel uit de woning

Discrete afvoering van meubels en overige inboedel uit de woning.

Z

Milieuvriendelijke afvoering

Vloerbedekking en behangafval wordt afgevoerd naar een afvalscheidingsstation.

Z

Helder gespecificeerde offerte

Werkzaamheden worden alleen uitgevoerd na goedkeuring van een vooraf overeengekomen prijsstelling.

“Een inboedel ontruiming komt nooit op een gelegen moment”

Wij bieden een totaaloplossing voor het ontruimen en een bezemschone oplevering

Werkwijze

Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, maken wij indien nodig graag een afspraak om de woning te bezichtigen. Onze specialist zal gratis en geheel vrijblijvend op locatie een inventarisatie van de omvang van de werkzaamheden maken. Hierdoor wordt de kans op onvoorziene werkzaamheden achteraf geminimaliseerd.

Voordat wij aan het werk gaan, bespreekt onze specialist graag welke wensen u heeft, wat er met de inboedel dient te gebeuren en op welke datum de woning opgeleverd dient te worden. Mocht u specifieke vragen of wensen hebben dan horen wij dat graag.

Naar aanleiding van de inventarisatie van de werkzaamheden sturen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende en helder gespecificeerde offerte.
In de offerte staan naast de prijsstelling, ter bevestiging de met u gemaakte afspraken vermeld, alsmede de datum waarop de werkzaamheden kunnen starten.

Na schriftelijke goedkeuring van de offerte starten wij op de overeengekomen datum met de werkzaamheden die nodig zijn om de woning bezemschoon op te kunnen leveren.

R

Inventarisatie van de werkzaamheden

R

Bespreken van vragen en wensen

R

Bevestiging van overeengekomen afspraken

R

Vrijblijvend en helder gespecificeerde offerte

R

Schriftelijke goedkeuring van de offerte

R

Start uitvoering van de werkzaamheden

R

Bezemschone oplevering van de woning